Saltar al contenido

Available languages

Després de la volta al món…

Amics, com sabeu fa uns mesos es va acabar la meva aventura pel món. En aquest increïble viatge vaig tenir l‘oportunitat de conèixer moltes cultures, tradicions i persones diferents… La meravella d’aquests mesos m’ha portat a veure la importància que té entendre la cultura del país que visites, conèixer les persones que hi viuen i a compartir-ne les seves costums. Per aquesta raó he estat treballant en un projecte que ara surt a la llum: www.livingit.cat

LIVING IT té per objectiu donar a conèixer al món la terra on visc, Catalunya, d’una forma molt especial. El principal objectiu de LIVING IT és compartir la nostre cultura i tradicions amb les persones que visiten Catalunya. Es tracta de mostrar el nostre país, vivint experiències reals catalanes i apartar-se’n dels camins més turístics. La missió és mostrar Catalunya i la seva meravellosa gent, compartir les festivitats i els actes importants del nostre calendari. Viure aquell esdeveniment, entendre els costums i cultura del país de la mateixa forma que ho fem els catalans, converteix l’experiència del viatger en quelcom únic, però sobretot és la millor manera de mostrar qui som i com som. Aprendre a fer castells en un centre casteller, en que el visitant pot vestir-se i participar en els castells. Mostrar-li els valors d’unitat i esforç que es generen a la colla.

LIVINGITBLOG_05

 

Participar en un correfoc, explicar perquè ballem sota el foc i la màgica tradició que hi ha darrera tota aquella disbauxa!

LIVINGITBLOG_03

 

Pujar a Núria per Sant Gil, fer un cim català o gaudir de la costa fent una caminada pels preciosos camins de ronda.

LIVINGITBLOG_04
LIVINGITBLOG_08

 

Experimentar l’essència d’una tarda a la llotja del peix, o participar en una calçotada popular en el poble més petit del Maresme.

LIVINGITBLOG_07

 

Gaudir d’una fira medieval, i tenir l’oportunitat de tastar els embotits artesanals catalans.

LIVINGITBLOG_06

 

Acompanyar al grup de gegants i capgrossos amb tota la família i al ritme de les gralles.

LIVINGITBLOG_10

 

Catalunya, la seva gent, la seva tradició i els seus costums són la millor carta de presentació.

 

Més detalls:

Amb aquest projecte:

* Es potencia la cultura: apropar el visitant a la cultura, a través d’associacions culturals, festes majors i activitats tradicionals.

* S’obté un turisme de Qualitat: el client de LIVING IT és un viatger amb interès pels costums i la realitat del país.

* Es contribueix amb la cultura: tenim relació amb associacions culturals catalanes. Cada vegada que un client reserva un tour de LIVING IT, hi ha una part dels diners que es dirigeix a aquestes associacions, (i es converteix en una font alternativa per finançar-se).

* S’aconsegueix un Intercanvi cultural: degut a la participació dels estrangers a actes i esdeveniments festius i culturals catalans, sovint és la gent del poble o l’associació qui n’explica la història i els seus secrets… i tot amb la il·lusió de voler-ho compartir.

* Visites disperses per tot el territori: les associacions catalanes, les festes majors i en general la cultura està dispersa en tot el territori Català, fet que ajuda a distribuir els nostres visitants per tot Catalunya i no únicament a Barcelona.

T’animo a que formis part de LIVING IT, i donis a conèixer la cultura Catalana al món! www.livingit.cat

Vols saber que va passar en el viatge de la volta al món? www.ballantpelmon.blogspt.com

 

Written by Bàrbara Ruiz

Leave a Comment

Your email address will never be shared. Fields marked with * are required.

You can use the following HTML code: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>