Anar al contingut

Available languages

Qui som

Catalunya, terra de tradicions.

En tota gran ciutat o petit poble es celebra un esdeveniment que convida a tots els seus habitants a participar-hi i a sortir al carrer per festejar aquelles costums úniques i singulars, que durant anys es van transmetent de generació en generació.

La missió de l’equip de LIVING IT és mostrar i compartir la valuosa col·lecció de tradicions i costums que tenim al nostre país, patrimoni cultural immaterial de Catalunya.

LIVING IT significa apropar als viatgers, als qui ens visiten, als estrangers… a barrejar-se entre els catalans i viure les nostres mateixes costums i tradicions. Acompanyar-los a viure els esdeveniments, festes i celebracions més característiques i singulars del nostre calendari. Viure experiències reals i pròpies de Catalunya, en lloc d’únicament veure el país com un espectador.

Els viatgers es sentiran ben acollits a Catalunya i tornaran a casa amb molt més que fotografies i postals boniques. Tornaran amb experiències increïbles per explicar.

Creiem que viure una tradició de la mateixa forma que la viuen les persones del poble fa que l’experiència sigui única, real i inoblidable pel visitant.

Castellers, correfocs, veremes, fires medievals, calçotades populars i altres esdeveniments, celebracions i tradicions especials… veus quina meravella?

T’animen a que visquis Catalunya, no només que la vegis!

 

En què ens diferenciem?

Guies autòctons: Vivim a Catalunya, parlem català i sentim la cultura.

Experiències reals: Coneixem quan són les festes i on tenen lloc els esdeveniments més peculiars i significatius. Ens unim al poble en les seves celebracions i tradicions per viure experiències reals i autèntiques.

Experiències úniques: Les nostres experiències són sempre noves i es realitzen segons les festivitats de la zona; mai són tours regulars. Normalment només hi ha una oportunitat a l’any per viure aquell esdeveniment!

Contribució a la cultura: Tenim relació amb associacions culturals catalanes. Cada cop que un client reserva un tour de LIVING IT, part dels diners es dirigeixen a aquestes associacions. Volem posar el nostre granet de sorra i ajudar amb la nostra contribució a les associacions culturals per a que les nostres tradicions continuïn vives.

Llengua pròpia: Els tours es realitzen en anglès i castellà. A més a més, el català sempre hi és present, degut a la participació de la gent del país en totes les experiències.

En el cas de que preferíssiu una altre llengua, si us plau, digueu-nos-ho en el moment de la reserva i també farem les explicacions en l’idioma que ens demaneu.

Intercanvi cultural: La participació de persones catalanes hi té una gran importància en els nostres tours, ja que és en aquest tipus d’esdeveniments on ens sentim còmodes i alegres. Molt sovint són les persones que ens envolten qui expliquen la història de les tradicions i els seus secrets… sempre amb l’il·lusió de voler compartir el seu estimat patrimoni.

Quin és el nostre propòsit:

Compartir la cultura Catalana amb les persones que ens visiten, i que visquin Catalunya de la mateixa manera que ho fem els propis catalans. Creiem que viure i entendre la cultura del país fa que la visita sigui inoblidable.

La nostra contribució a les associacions culturals per a que les nostres tradicions continuïn vives.

T’agradaria endinsar-te per nous camins i experimentar realment la nostre cultura?

Descobreix els camins menys visitats i viu moments únics amb persones locals. Viu els secrets de Catalunya!

LIVING IT organitza tours d’un dia, amb sortida des de Barcelona, de grups reduïts de persones.

 

T’agradaria endinsar-te per nous camins i experimentar realment la nostre cultura?

Mira les properes experiències o llegeix que lo diuen els nostres clients

 

Com va començar tot això?

El projecte de LIVING IT va començar després del viatge de la volta al món que la Bàrbara va realitzar l’any 2011, en que s’en va adonar de que l’escènica de qualsevol viatge no són els llocs que visites sinó les experiències que hi vius.

L’ empresa

LIVING EXPERIENCES S.L.  /  NIF: B65869489

C/Sant Sadurní, 9 – 1º , 08302 Mataró

Barcelona, Spain