Anar al contingut

Available languages

Festes

En tota gran ciutat o petit poble es celebra un esdeveniment que convida a tots els seus habitants a sortir al carrer per festejar aquelles costums úniques i singulars, que durant anys es van transmetent de generació en generació.

  • Espectacle de foc i tradició, tour des de Barcelona

    A Catalunya, l'arribada de l’estiu coincideix amb la celebració d’una llarga llista d’actes populars i tradicionals a l’aire lliure. Així que deixa darrera la ciutat i vine a descobrir una altra cara de Catalunya, i gaudiràs dels tradicionals correfocs o dels sorprenents balls de diables. Un espectacle que, tant bon punt es fa fosc, esclata en una meravellosa cercavila de guspires. Vine, vesteix-te de dimoni i uneix-te als veïns en aquesta increïble experiència.
    Llegir més »
  • Tours i experiències fets a mida

    LIVING IT organitza experiències úniques durant els dies que estàs a Catalunya. Et mostrarem què succeeix a la vida real catalana durant la teva estança amb nosaltres. Hi ha esdeveniments tradicionals i molt especials cada setmana. No et perdis l’oportunitat d’unir-te a nosaltres i experimentar la vida catalana en primera persona (gastronomia, natura, tradicions i cultura).
    Llegir més »