Anar al contingut

Available languages

6

Tour Cultura Catalana: viu l’efervescència d’una actuació castellera, visita a un dels nostres mercats i descobreix un veritable poble medieval

10h aproximadament
Dissabtes a les 10am i diumenges a les 9am

Sortim de Barcelona en un monovolum o mini bus amb aire condicionat i ens dirigim cap al meravellós mercat de Santa Margarida i els Monjos o cap a Vilafranca del Penedès, on  els veïns compren les seves queviures per tota la setmana. Troba peix i carn frescos, tot tipus de fruita i verdura, formatges, assortit d’olives i potes de pernil penjades a les atapeïdes parades. A més, podràs trobar-hi roba, plantes i antiguitats. La varietat és espectacular. I atura’t un instant després de les compres per tastar una deliciosa tapa en qualsevol dels bars que volten el mercat.

La següent parada és el poble medieval de Montblanc, amb el seu enigmàtic centre històric al bell mig de les imponents muralles que el defensaven. Entra al casc antic a través de la torre de Bover, una impressionant porta de defensa molt ben conservada. Descobrirem les carrers més antics per admirar els edificis del segle XIII i XIV que apareixen a cada passa que fem. Camina pel carrer principal fins a la Plaça Major, i acaba a la porta de St. Jordi, on diu la llegenda que St. Jordi va matar al ferotge drac. No et perdis l’església gòtica de Sta. Maria, amb la seva ornamental façana i les magnífiques restes del call Jueu.

A continuació, viu una autèntica festa major. Espanya, i en especial Catalunya, és terra de tradicions. A cada ciutat i poble hi ha sempre festes de tot tipus que fan que la gent surti al carrer. L’activitat més popular i representativa de tota festa major són els Castellers, que ens enlluernen amb les seves millors actuacions en aquests dies assenyalats. Els castells són la forma més maca que tenim els catalans per trobar-nos i gaudir del patrimoni cultural que compartim. Els castellers existeixen des de fa més de dos-cents anys, i és una de les expressions més representatives de la cultura catalana. Són una pràctica única al món i la UNESCO els ha declarat Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Aquestes “torres humanes” poden arribar a tenir fins a deu pisos. Milers de catalans de totes les edats hi participen: des dels veterans de més de 60 anys que ajuden a la pinya (la base del castell), fins a l’eixerida “anxaneta” (una nena de no més de sis anys) que corona la torre i fa l’aleta a l’arribar al cim per a donar a entendre que el castell ha estat carregat.

 

El més destacat:

 • Tour de dia complert des de Barcelona.
 • Mercat típic catal
 • Descobreis el poble emmurallat de Montblanc en un tour a peu, així com un dels punts més destacats, la porta de St. Jordi.
 • Viu la il·lusió d’una festa major catalana i l’emoció d’una actuació castellera. Recorda que la UNESCO els va declarar Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.
 • Forma part de la exhibició castellera, afegeix-te a la “pinya” (opcional).
 • El fet de que el grup sigui reduït (8 persones màxim.) t’assegura una experiència personalitzada.

 

Què inclou:

 • Transport amb monovolum amb aire condicionat.
 • Tour a peu pel poble medieval de Montblanc.
 • Explicació de la tradicional actuació castellera per un guia expert.
 • Foto de record amb els Castellers.
 • Visita a un mercat local català (aquesta visita pot ser que sigui substituïda per una visita a una vinya).
 • Tour amb un guia nadiu, que farà les explicacions en anglès, castellà i/o català.

 

Què no inclou:

 • La recollida a l’hotel (opcional).
 • La propina.
 • Els àpats no estan inclosos, tot i que el guia sempre recomana llocs on tastar plats típics catalans de la zona.

 

Dies en que oferim l’experiència:

Aquest tour està disponible cada dissabte amb sortida a les 10.00h i cada diumenges amb sortida a les 9.00h, des del mes d’abril al mes de novembre.

 

Informació específica:

 • Aquest tour està disponible en Anglès, Català i Castellà.
 • Si us plau arriba al punt de trobada 15 minuts abans de l’hora indicada.
 • Es prega vestir amb roba i calçat còmodes per caminar.
 • Es prega portar crema de protecció solar durant l’estiu.
 • No es gestionen devolucions una vegada el tour o el servei ha començat. Si cancel·les amb tres dies d’antelació no s’aplicarà cap recàrrec. Si cancel·les amb dos dies d’antelació és carregarà el 100% del preu del tour.
 • Tingues en compte que la llei obliga als infants menors de 10 anys a viatjar en un seient especial per petits. Tenim seients disponibles, si us plau demana’l quan facis la reserva.

 

Lloc de trobada:

El nostre punt de trobada és un lloc ben conegut a Barcelona, a la Plaça de l’Ossa Menor en el centre comercial de Glòries (al costat de la cafeteria Starbucks).

No hi ha oficina de LIVING IT en el centre comercial, només és el punt de sortida del tour.

També podem passar a recollir-vos a l’hotel on estigueu allotjats. Demaneu-ho al fer la reserva!

 

Vols un tour a la teva mida?

Prefereixes un tour privat? O potser un tour fet a mida? Escriu-nos amb els teus interessos i propostes i et respondrem amb un pla pensat per a tu! livingit@livingit.cat

6 comentaris

 1. Marilyn B

  We took the tour to the Winery, the village that was hosting the Human Tower, and the Town that George had slayed the last dragon. It was great, a small group of mainly my travel partners, my daughter Karren Morley, myself, Marilyn Brown and my Great Grandson Damien along with our friend Anne Normand and a fellow tour mate from Australia, Melissa. The tour guide, Alexander was more like a friend taking us on a tour. Very knowledgeable, personable, and made sure we had water on the very hot day. Will definitely recommend your tours, and hopefully all your guides are as fantastic as Alex.
  The tour was among the best we had during the 8 days of our visit to Barcelona and he left us with some great pictures and memories of our trip. Thanks to all.

 2. Mohammed A

  Very helpful Guide with excellent knowledge of locations and a whole lot of useful info

 3. William C.

  Enjoyed the tour given by Shiloh Olsen. We were very happy to have been able to see the Human Tower Festival, which was the highlight.

 4. David T. & Hellen S.

  Thank you for the experience. I really liked the visit at Montblanc and Tarragona…. amazing and incredible human towers!! I hope to be able to visit you again.

 5. John C., Laura S. & Peter R.

  Thank you so much for perfect fotos and absolutely unforgettable day!
  We were surprised by the human tower performance ;-)…. woooww!!

 6. Sam D. & Anne B.

  It was one of the best tours we did in Barcelona, and again big thanks to you! Amazing the visit to Montblanc and the human tower perfomance!

Deixa el teu comentari

La teva adreça de correu mai serà compartida. Els camps marcats amb * són obligatoris.

Pots utilitzar els següents codis HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>